KARTAL AK PARTI TEŞKILATI OSMANELI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ,TARİHİ ALANLARI GEZDİ. | Osmaneli Belediyesi

KARTAL AK PARTI TEŞKILATI OSMANELI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ,TARİHİ ALANLARI GEZDİ.

Kartal Ak Parti ilçe Başkanı Ymm Ebubekir Taşyürek ve ilçe Teşkilatı Bilecik gezilerinin ilk durağı olan Osmaneli ilçemizi ziyaret ettiler.Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizi,Kadın Girişimciler Kooperatifimizi,Camilerimizi,Lefke-Kale,Sakarya Nehri kıyılarımızdaki parklarımızı,Aşçılık Okulu ve Konaklarımızı ziyaret eden misafirlerimiz ilçemizi çok beğendi.Kartal İl Başkanımız Ebubekir Taşyürek ve İlçe teşkilatını,Başkanımız Münür Şahin,İl Başkanımız Serkan Yıldırım,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,Kadın Kolları Başkanımız Sevcan Alkuş,Gençlik Kollar Başkanımız Eşref Gümüş karşılayarak ilçe gezisinde heyete eşlik ettiler.Başkanımız Münür Şahin,Kartal İl Başkanımız Ebubekir Taşyürek ve İlçe teşkilatına ziyaretleri ve ilçemize katkıları için teşekkür etti.