KATİL ERMENİSTAN SİVİLLERE SALDIRDI. İŞGALCİ,HAİN ERMENİSTAN BEDELİNİ ÖDEYECEK.

Ermenistan ordusu Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 12 sivil hayatını kaybetti. 2 si cocuk 12 kişinin şehit edildiği katliamda 40 kişinin üzerinde yaralı var.Kardeş Azerbeycan sivil halkı uykuda olduğu sırada sivillere saldıran Ermenistan bir kez daha insanlıktan nasibini almamış,cani bir devlet olduğunu gösterdi.Azerbaycan halkının acısını paylaşıyoruz.Ermenistan bedelini çok ödemeli.

Dünya yine her zaman olduğu gibi iki yüzlü olduğunu bu katliamda da gösterecek.Ölenler Müslüman,Türk olduğunda katledilmeleri onlar için önemli değil. Emperyalist bu ülkelere göre,Suriye,Irak, Somali, Filistin, Azerbaycan,Arakan,Sudan,Libya vb.islam ülkelerinde müslümanların katledilmesi sıradan bir olay.

Azerbaycan ve Türkiye bu saldırının hesabını soracak.Dünya ne derse desin bizler gereğini yapacağız.Bugün Azerbeycan’a atılan bombaların sessiz kaldığımızda bizlerede atılacağını bilmemiz gerekir.Ne Rusya,ne ABD,ne de AB ülkelerini dinleyecek zamanımız yok.Katliamcı Ermenistanın işgal ettiği topraklardan cıkması için artık gereken yapılacak.

Kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı diliyoruz,Allah yaralılara şifa versin.Allah terör devleti,işgalci devlet Ermenistanın belasını versin.Azerbeycan yalnız değildir.”1075 yılından günümüze Türk kenti Osmaneli”Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındadır.

Saygılarımla,
Ymm Münür Şahin