KAVŞAK IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Osmaneli Belediyesi

KAVŞAK IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

28166681_1987018364848030_2024813919308325920_n

Başkanımız Münür Şahin’in büyük çabaları, il başkanımız Fikret Kararabıyık ve Milletvekilimiz Halil Eldemir’in, ilçe bakanımızın büyük destekleri ile yatırım planına alınarak Osmaneli Belediyesi takibin de yatırım finansmanı Karayolları Genel Müdürlüğünce yürütülen projenin her aşaması Osmaneli Belediye başkanımız Münür Şahin tarafından bizzat takip ediliyor. Projenin her aşaması Osmaneli Belediye Başkanlığımızın sorumluluğunda ve organizasyonunda ilerlemektedir.

Osmaneli için son derece değerli kamu yatırımlarımız bu dönemde gerçekleşmektedir. Osmaneli cumhuriyet döneminin en büyük yatırımlarını bu dönemde gerçekleştirmektedir. Osmaneli şehir içi 4 km yol çalışmaları bu yatırımlardan biridir ve toplam değeri ilaveler ve Nato boru hattı değişimi ile birlikte 17.000.000 TL dir.

Osmaneli şehir içi 4 km yol çalışmaları ile yeniden yapılması planlanan kavşak ışıklandırmaları devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar kavşak ışıklandırmalarının devreye alınması planlanıyor. Dörtyol ve Lojmanlar kavşaklarında trafik ışıkları, hastane ve TOKİ-MYO kavşaklarında kontrollü geçiş olacak.

Osmaneli şehir içi 4 km yol çalışması projesi ile, bölünmüş yol, asfaltlama, tretuvar düzenlemesi, aydınlatma, çevre düzenlemesi, kavşak düzenlemesi gerçekleştirliyor. Toplamda Alt yapı çalışmaları ile birlikte 17.000.000 TL yatırım değeri olan proje bahar sonuna kadar tamamlanacak.

Sürücülerimizin, yayalarımızın devam etmekte olan yol çalışmaları nedeniyle, dikkatli, kontrollü, yavaş araç kullanmaları gerekiyor. İstenmeyen trafik kazaları, sürücülerimizin yol çalışmaları nedeniyle gereken dikkati göstermemelerinden meydana geliyor. Yayalarımızdan ve sürücülerimizden tekrar dikkatli olmalarını, yol çalışmalarına, trafik kural ve işaretlerine riayet etmelerini rica ediyoruz.

Çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlıklardan dolayı halkımızdan özür diliyoruz. Yol çalışmaları tamamlandığında Osmaneli çok prestijli ve güvenli 4 km bölünmüş yola sahip olacak. Büyük emek harcadığımız bu büyük yatırım bittiğinde çekilen zahmetlere değecek ve yıllarca Osmaneli ye değer katacak.