KAYMAKAMIMIZ NAİF YAVUZ’A HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin,Kaymakamımız Naif Yavuz’un Bursa Gürsu ilçesine tayini ve ilçemizden ayrılması sebebiyle açıklama yaptı;
“Değerli Kaymakamımızla daha birlikte bir çok yatırıma ve projeye birlik ve beraberlik içinde planlama yaparken Bursa Gürsu ilçesine tayininin çıkması bizleri üzse de,değerli kaymakamımızın kariyeri açısından daha üst bir konumda görev alacak olmasına sevindik.

Osmaneli Kaymakamlarımız açısından Valilik yolunda bir geçiş noktası.Değerli kaymakamımızı da Gürsu sonrası Valilik makamında bir ilimizde göreceğimizi umut ediyoruz.

Kendisi çalışkanlığı,uyumu,mütevaziliği,yerel yönetimlere verdiği değer ve nezaketle tam bir devlet adamı.Değerli kaymakamımız hiç konu etmese de Güneydoğuda PKK nın linç ederek şehit etmeye çalıştığı GAZI.”1075 yolundan günümüze kesintisiz Türk kenti Osmaneli” halkı GAZİ NAİF YAVUZ’U çok sevdi.Bizler de çok ayrı sevdik değerli GAZİMİZİ. Değerli kaymakamımızın Allah yolunu,bahtını açık,başarılarını daim etsin.

Osmaneli Belediye Başkanı olarak değerli kaymakamımız GAZİ Naif Yavuz’a ilçemize katkıları,hizmetleri için teşekkür ediyoruz.Allah ondan razı olsun.Yeni görevinde Gürsu Kaymakamlığında başarılar diliyoruz.Sonrası Vali olarak göreceğimizi umut ediyoruz.Eşi değerli hanımefendiye teşekkür ediyoruz.Allah yardımcıları olsun.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin