KENT ORMANI VE RESTORASYONLARA AHŞAP DESTEĞİ İÇİN ORMAN İL MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK.

Orman örtüsünün yoğun olduğu Osmaneli ilçesinde Orman İl Müdürülüğümüzle her zaman işbirliği içinde hareket ediyoruz.Orman yangınlarına karşı daha yangınlar oluşmadan alınabilecek tedbirler konusunda da alınacak önlemleri değerlendiriyoruz.Diğer taraftanda ilçemizde Orman Bakanığımızdan ve şirketlerden temin ettiğimiz fidanlarla 250.000 adetin üzerinde ağaç diktik.

İl Başkanımız Fikret Karabıyık ile Bilecik Orman İl Müdürü Tuncay Yakın’ı ziyaret ettik.Restorasyonlar için kullandığımız ve her zaman cok ihtiyac duyduğumuz ahşap konusunda alabileceğimiz destekleri değerlendirdik.Lefke Kalesininde içinde yer aldığı alanda oluşturmayı planladığımız kent ormanı için görüş alışverişinde bulunduk.

Değerli Bilecik Orman İl Müdürümüz Tuncay Yakın ve İl Başkanımız Fikret Karabıyık’a ilçemize destekleri için teşekkür ediyoruz.