KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.TAHİR BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’TE BAŞKANLARLA BULUŞTU.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı,eski Bilecik Valimiz Dr.Tahir Büyükakın bir toplantı dönüşü Bozüyük’te İl Başkanımız Serkan Yıldırım,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna İle bir araya geldi.Belediyelerimizin projeleri ve yeni planlayacakları Projeler hakkında değerlendirme ve tavsiyelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Tahir Büyükakın belediyelerimize kendi deneyimli kadroları İle destek vereceklerini söyledi.Ziyaretleri için başkanlar kendisine teşekkür etti.