KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOC DR TAHİR BÜYÜKAKIN’I ZİYARET ETTİK

Bilecik Valisi olarak görev yaparken aday olduğu Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanlığına secilen ve ilimizde kısa sürede büyük hizmetlere imza atmış Doc Dr Tahir Büyükakın’ı ziyaret ettik.Bozüyük önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı,Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ve Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’i makamında ağırlayan Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanımız’a başkanlarımız Bilecik iline hizmetleri için ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı olarakta Bilecik’e destekleri için teşekkür ettiler.Oldukça samimi hava içinde gecen görüşmede Belediye Başkanlarımıza büyük ilgi gösteren ve her zaman Bilecik için yanlarında olduğunu söyleyen Doc Dr Tahir Büyükakın en kısa zamanda Bilecik’e uğrayacağını ifade etti.Başkanlarımız Bilecik halkının sevgi,saygı ve selamlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımza ilettiler.