KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETERİ DR. HASAN AYDINLIK BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Bugün her konuda işbirliği yaptığımız Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden Genel Sekreter Dr. Hasan Aydınlık İlçemizi ziyaret ederek başkanımızla bir araya geldi. İlçemizdeki tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden genel sekreter ve değerli eşi hanımefendi Kadın Girişimciler Kooparatifi ve Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizide gezdiler. Osmaneli projeleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirlikleri değerlendirildi. Tarım ve seracılık konusunda bilgi alışverişi, turizmde yeni konseptler ve Osmanelinde yapılabilecek yeni altarnatif konaklama alanları vb. konularda ilçemizin bölgemizde avantajları değerlendirildi. Başkanımız Genel Sekreter Dr. Hasan Aydınlık ve değerli eşi hanımefendiye ilçemize ziyaretleri için teşekkür etti. Valiliği döneminde İlçemize büyük değer veren Dr.Tahir Büyükakın’a Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ta ilçemize ilgisi ve destekleri için teşekkür etti.