KORNAVİRÜS BİLECİK İÇİN YENİDEN SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDER BOYUTA GELDİ.15 GÜN KRİTİK,LÜTFEN KURALLARA UYALIM.

Koronavirüs ile mücadelede Bilecik ve İlçemiz çok kısa süre önce Türkiye ortalamasının altında bir seviyeye gelmişti.Özellikle Osmaneli olarak 27.Nisanda vaka sayısını neredeyse sıfırlamıştık.Ancak son bir aydır İlimiz ve tüm ilçelerimiz için yeniden riskli konuma geldik.Özellikle önümüzdeki 15 gün İlimiz ve İlçelerimiz için çok önemli,kış koşulları başlamadan Türkiye ortalamasının altında vaka sayısına inmeliyiz.Osmaneli şirketlerimizde çalışan yoğun personel hareketleri,tarımda yoğun son hasat zamanı,hala devam eden nikah törenleri ve özellikle köylerimizde mevsimlik işçi hareketleri nedeniyle son günlerde koronavirüs vaka sayısında ilimiz ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi ani bir yükseliş oldu.Panik yapmadan önümüzdeki 15 günü kuralları cok sıkı uygulayarak geçersek 27.Nisanda başardığımız gibi yine Türkiye ortalamasının altında bir vaka sayısına gerileriz.Bilecik ilinde,ilçelerimizde ve Osmaneli de koronavirüs riskini en alt seviyeye çekmeliyiz.Unutmayalım bu süreçte genc yaşlı bir çok kardeşimizi,büyüğümüzü kaybettik.Şu an kritik eşikte hastanelerde tedavi gören 3-4 kardeşimiz var.Onlar için dua ediyoruz ama içlerinde entübe konumunda olanda var.Onlarada Allah şifalar versin diliyoruz.Değerli Osmaneli Halkı,işin şakası yok,birimizin dikkatsizliği hiç günahı,sorumluluğu olmayan arkadaşlarımızın da risk almasına,hatta ölümüne sebep oluyor.Lütfen kurallara uyalım,yine 15 gün olağanüstü çaba göstererek 27.Nisandaki ortamı yakalayalım.Tekrar kurallara uyan kardeşlerimize teşekkür ederken,bir 15 gün çok sıkı tedbirlere uyarak,kendimizi,yakınlarımızı,sevdiklerimizi.değer verdiklerimizi koruyalım.Allah korusun sonrası keşkelerin bir faydası olmuyor.Koronavirüs döneminde hastalığa yakalanarak ölen kardeşlerimize,büyüklerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.Şu an pozitif çıkan hastalarımıza ve karantinada olan kardeşlerimize Allahtan şifalar diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

Ymm Münür Şahin