KORONAVİRÜS SALGININA KARŞI TAŞIYICI KONUMUNDA OLAN TIR VE AĞIR TONAJLI ARAÇLAR,ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN İTİBAREN YENİ OTOPARK ALANINA PARK EDECEKLER.

Şehirler arası ve yurt dışı taşımacılık yaparken bir çok ile ve yurt dışındaki şehirlere uğrayan TIR ların şehir içine park etmeleri büyük risk. Gerçi son dönemde alınan tedbirler nedeniyle sadece yurt içi seferler yapsalar da uğradıkları limanlar,büyük şehirler bu araçları riskli konuma getiriyor.Diğer taraftan şehir içi trafikte olası acil vakalar acısından da trafiği engelleyici büyük sorun olan TIR ve Ağır Tonajlı araçlar için 24 saat güvenliğin sağlandığı,3 vardiya olarak görevli belediyemiz çalışanlarının olduğu yeni otogarda TIR PARKI için gerekli düzenlemeleri yaptık.

TIR Parkımıza park eden şoförlerimizi şehir içine istedikleri saatte bırakacağımız araç tahsisini de sağladık.TIR ve Ağır Tonajlı Araçlar TIR Parkımızda görevlilerimiz tarafından koronavirüse karşı ücretsiz dezenfekte edilecek.Kamera Sistemiyle sürekli izlenen TIR Parkımızda her türlü önlemi ve tedbiri aldık.Allah korusun araçların taşıyacağı koronovirüs ilçemiz için felaket olur.

Çarşamba gününden itibaren Koronavirüs Salgınına karşı TIR ve Ağır Tonajlı Araçların yeni otogar alanımızda belirlediğimiz TIR Parkına park etmeleri zorunludur.Değerli TIR Sahiplerinin Koronovirüs riskine karşı aldığımız bu önleme saygı duyacaklarını ve gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz.