KORONAVİRÜS TARIMDA YENİ FIRSATLAR YARATACAK.ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ OSMANELİ ÇİFTÇİLERİ İÇİN YENİ PAZARLAR OLUŞTURACAK.HER ŞERRİ BİR HAYRA,FIRSATA ÇEVİREBİLİRİZ.

Koronavirüs tüm Dünyada yaşamı alt üst etti.Sokağa çıkmada sınırlamalar,Ayrupada tarımda önde olan ülkelerin koronavirüsten aşırı etkilenmesi,özellikle İtalya,İspanya,Hollanda,Almanya da tarımsal kesimin içinde bulunduğu durum. Orta doğuda Türkiye nin güçlenmesi ve yeni pazarlar,ülkemizde özellikle çevremizdeki büyük şehirlerde yaşanan koronavirüs vakaları Osmaneli çiftçisi bir avantaj getirecek.

Tarım Kredi Kooperatifinin halden aldığı yerde yapacağı alımlar,halimizdeki alıcı sayısının artmış olması,büyük şehirlerden gelecek talepler tarımsal ürünlerimize talebi arttıracak.Ürün çeşitliliği sağlarsak pazarımızda daha fazla alıcı olmasını sağlayacak.Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz’ın ilçemiz tarımına katkısı büyük olacak.Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımız Fikret Karabıyık ilçemizin tarımdaki potansiyelinin özellikle pazarlama alanında sorun yaşamaması ve ürünlerimize fiyat ve talep yönünden katkı sağlamak için tarımsal projelerimize her zaman destek veriyorlar.

Osmaneli Belediyesi olarak tarıma büyük önem veriyoruz.Hal kompleksimizde oluşturduğumuz pazar,mevsimlik işçiler için yakında hizmete girecek sosyal tesislerimiz,tüm köylülerimizin buluşma yeri olacak Hal İdari Binamız bu yıl bir çok alıcı ve satıcının buluşmasını sağlayacak.Ürün çeşitliliğimizi arttırdığımızda pazarımıza talepte artacak,ürünlerimiz daha iyi fiyatlara satılacak.Tarımda koronavirüsü Osmaneli fırsata çevirecek.