KUBBELERİN ÜSTADI FOTOĞRAF SANATÇISI CEMIL SAHIN BALABAN MEYDANIMIZI CEKTİ.

Osmaneli’ye hayran olan değerli fotoğraf sanatçımız “Kubbelerin Üstadı” Cemil Şahin ve Saime Güler ilçemize her uğrayışında çok güzel fotoğraflar cekerek belediyemizle paylaşıyor.Değerli sanatcımıza ve ekibine Osmaneli halkı adına çok teşekkür ediyoruz ve her zaman fahri hemşerimiz olarak ilçemize bekliyoruz.

Önceki gelişlerinde Prof Dr Yunus Söylet içmeler tesislerimizi,Demiryolu köprümüzü,Rüstem Paşa Camii,Aya Yorgi Kilisesi,Sakarya Nehri vb.temalı çektiği fotoğraflar çok beğeni kazanmıştı.Değerli sanatcımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz,ilçemizi ziyaretlerinden çok memnun olduğumuzu ifade ediyoruz.

Başkanımız Münür Şahin Osmaneli için çok değer verdiğimiz fotoğraf sanatçılarına değer veriyoruz.Özellikle Ersin Alok,Yalçın Savuran,Cemil Şahin çektikleri fotoğrafları bizlerle paylaşarak ilçemize büyük değer kattılar.Bazende her türlü destek vermemize rağmen cektikleri fotoğrafları göndermeyenlerde oluyor.Osmaneli de çektikleri fotoğrafları bizlerle,belediyemizle karşılıksız paylaşan değerli sanatçılarımız Ersin Alok,Yalçın Savuran,Cemil Şahin’e tekrar teşekkür ediyor, saygılar,sevgiler sunuyor,her zaman ilçemize misafirimiz olmalarını bekliyoruz dedi.