KURBAN BAYRAMI PROGRAMI VE BAŞKANIMIZIN MESAJI;

KURBAN BAYRAMI PROGRAMI VE BAŞKANIMIZIN MESAJI;

10.Ağustos 2019 Cumartesi günü ikindi namazı sonrası mezarlık ziyaretleri ve İlçe Müftülüğümüzün değerli hocalarının mezarlıkta Kuran okuma ve dualar. İkindi namazı sonrası her camimizin önünden araç kaldırıllacaktır.

11.Ağustos.2019 Pazar Günü Bayram Namazı sonrası Ulu(Rüstem Paşa) Camiinde Bayramlaşma.

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ziyareti ve bayramlaşma.

Şehit Ailelerinin ziyareti ve bayramlaşma.

Osmaneli Kaymakamlığı,Osmaneli Belediye Başkanlığı müşterek ortak Kurban Bayramı programı yukarıdaki gibidir.

Oluşturduğumuz Osmaneli Milliyetçiliği ile birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedefleri için çalışıyoruz.Her alanda tüm Osmaneli halkının katılımı ile belirlediğimiz hedeflerimizi gerçekleştirmede en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz.Tüm siyasi partilere,tüm sivil toplum örgütlerine,kamu ve özel sektör yöneticilerine,muhtarlarımıza,belediye meclis üyelerimize,il genel meclis üyelerimize ve Osmaneli Halkına çok teşekkür ediyoruz.

“1075 Yılından Günümüze Kesintisiz Türk Kenti Osmaneli”944 yıldır bu güzel topraklarda Kuranı,Ezanı dindirmeyen,susturmayan Osmaneli Halkı en büyük değerimizdir.Ve bu halka hizmet etmek Allahın bir lütfudur.Osmaneli halkının bize verdiği emaneti korumak,değerini yükseltmek,büyütmek ve Osmaneli’de yaşamanın bir ayrıcalık olacağı ortamları yaratmak ana görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı kutlar,birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar dileriz.Allah niyetlerimizi,dualarımızı kabul etsin,işlerimizi kolaylaştırsın.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin – Osmaneli Belediye Başkanı