“LEFKE CUP U15 2018” FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

32-IMG_1401

“LEFKE CUP U15 2018” FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Osmaneli Belediyesi organizasyonunda yapılan ve TFF tarafından desteklenen ve milli takımlar hocaları tarafından izlenen turnuva bugün “Beşiktaş-Galatasaray”arasndaki final maçı ile sona erdi.Turnuvada Galatasaray’ı ( 4 – 0 ) yenen Beşiktaş kupayı müzesine götüren taraf oldu.

Üçüncülük mücadelesinde ise Altınordu – Sakarya Spor karşılaştı.Altınordu sahadan galip ayrılarak turnuvayı üçüncü tamamladı.Sakarya Spor ise centilmence mücadeleleriyle beğeni toplarken turnuvada dördüncü oldu.

Osmaneli’de artık geleneksel hale gelen “Lefke Cup U15″futbol turnuvası bu yıl ikinci kez yapılmış oldu.Osmaneli ve dışarıdan gelen sporcuların büyük bir zevkle izlediği turnuva önümüzdeki yıl TTF nin milli takımlar için daha fazla futbolcuyu izleyebilmesi için en az 10 takımla yapılacak.Türkiye de kulüplerimizin maddi acıdan düştükleri zorlukları aşmada ve milli takımlara daha kaliteli oyuncular yetiştirmede turnuvamız önemli bir yer teşkil edecek.

Türkiye Mill Takımları U15 hocası Mehmet Hacıoğlu turnuvayı izleyerek aday kadroya çağıracağı sporcuları bir kez daha yakından görmüş oldu.Değerli hocamız turnuvamızın TTF tarafından daha fazla destekle önümüzdeki yıllarda daha katılımlı ve gerekirse uluslararası bir yapıya dönüşebileceğini ifade etti.Alt yapıların gelişimiz için Konya da düzenlenen turnuva dışında Türkiye de 2.turnuva olma özelliğini taşıyan “Lefke Cup U15” için çok güzel şeyler ifade eden ve turnuvaya katılan takımlarımızın hocaları ve sporcuları ile bir araya gelen Türkiye Milli Takımları U15 hocası Mehmet Hacıoğlu başkanımıza turnuva için teşekkür ederek,TTF olarak turnuvanın arkasında ve destekçiyiz dedi.

Osmaneli Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tesisleşmenin,spora ve altyapıya yatırımlarımızın sonucu ilçemizi spor organizasyonları bayan futbol turnuvasında nın merkezi haline getiriyoruz.Yapmakta olduğumuz oteller ile yatak sayımızı 200 kişi kapasitesin üzerine taşıyoruz.Önümüzdeki yıl çok daha fazla takımı,çok daha fazla sporcuyu ağırlayabileceğiz.Kurban bayramı sonrası yapacağımız bayan futbol turnuvasında başta Beşiktaş olmak üzere 4 takımı ağırlayacağız.27-29 ekim tarihleri arasında ise ulusal satranç turnuvasını gerçekleştireceğiz.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada:”Osmaneli hedefleri birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz.Birlikteliğimiz bizleri çok daha yukarılara taşıyor. Hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. “Lefke Cup U15” turnuvasında ilçemizi onurlandıran çok köklü ve değerli spor kulüplerimizin yöneticilerini,hocalarını,sporcularını ve taraftalarını kutluyoruz ve çok teşekkür ediyoruz.Şampiyon olan Beşiktaş’a ve turuvaya katılan tüm takımlarımıza 2018-2019 sezonunda başarılar diliyoruz.”dedi.