MAHALLE İFTAR PROGRAMLARIMIZIN İLKİNİ İNÖNÜ MAHALLEMİZ DE GERÇEKLEŞTİRDİK.

MAHALLE İFTAR PROGRAMLARIMIZIN İLKİNİ İNÖNÜ MAHALLEMİZ DE GERÇEKLEŞTİRDİK.
Osmaneli Belediyesi olarak 2015 yılından bu yana başladığımız mahalle iftar programlarımız halkımız tarafından büyük katılımla gerçekleşiyor. Onbir ayın sultanı, bin aydan daha hayırlı Kuranı Kerimin inmeye başladığı Kadir Gecesinin yer aldığı Ramazan ayı bereketiyle, bolluğuyla geldi. Hayır sever şirketlerimizin, esnafımızın, halkımızın yardımlarıyla Osmaneli Belediyesinin organizasyonunda gerçekleşen iftar sofraları birlik ve beraberliğimizin artmasına da vesile oluyor.

Bugün İnönü Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarımıza Kaymakamımız Naif Yavuz, İlçe Müftümüz, Milli Eğitim Müdürümüz, Kamu ve özel sektör yöneticileri,Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarımız ve mahalle halkımızın büyük katılımları ile çok güzel bir görüntü oluştu. Yılmaz Geri Dönüşüm Şirketimizin karşıladığı mahalle iftarımız için şirketimize ve değerli sahiplerine teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin ve bol kazançlar versin.

İnönü İftar Programımıza her yıl olduğu gibi Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubu güzel ilahileri ve Kuranı Kerim tilaveti ile değer kattı. Grubumuza ve özellikle de Şadan ve Cengiz Hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Mahalle iftar Programlarımız Cami Cedit Mahallemizde 16 Mayıs perşembe günü devam edeceğiz. Şehitler Parkımızda her akşam iftar yemeği vermeye devam ediyoruz. Yine iftar sofralarımıza gelemeyecek durumda olanlara evlerine iftar yemeği götürmek suretiyle hizmet vermeye devam ediyoruz.