MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULUNDA KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. TAHİR BÜYÜKAKIN BAŞKAN

Marmara Belediyeler Birliğinin 25 Nisan 2019 Perşembe günü Grand Hyatt İstanbul Otel Taksim’de düzenlenen 2019 Yılı I. Meclis Toplantısı Tüm Marmara Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Eski Bilecik Valisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Marmara Belediyeler Birliği Başkanı oldu.

Başkanımız Münür Şahin toplantı sonrası Marmara Belediyeler Birliği Başkanı seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı kutlayarak başarılar diledi. Eski Valimiz, yeni Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, bugünde Marmara Belediyeler Birliği Başkanımız Seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın Bilecik için bir şans oldu.