MEDETLI KÖYÜMÜZÜ KARPUZ/KAVUN HASADI ÖNCESI ZİYARET ETTİK.

Köy ziyaretlerimize Medetli Köyümüzle devam ettik.Belediye Başkanımız Münür Şahin,Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Güdem ve yönetim kurulu,İl Genel Meclisi üyemiz Alper Karadağ,Gençlik Kolları başkanımız Harun Tetik ile birlikte karpuz/kavun hasadı öncesi Köylülerimizle sohbet ettik.

Medetli Köyümüz Muhtarı Gürhan Karaca ve köylülerimizle görüşmemizde,özellikle tarladan yapılan karpuz satışlarının çok iyi fiyatla gittiğinin yarattığı memnuniyet keyif vericiydi.Karpuz satışlarında bu istenen durumun,kavun satışlarında da yaşanacağı gelen şimdiden siparişlerden belli olduğunu ifade eden muhtarımız Gürhan Karaca köyde siyah ayçiçeği üretimininde çok hızlı artış gösterdiğini söyledi.

Çin’den koronavirüs nedeniyle ülkemize ayçiçeği ithalatının kaldırılması ile yerli eğlencelik olarak tüketilen siyah ayçiçeğe büyük talep artışının fiyatlara yansımasının Medetli köyü için çok güzel bir gelir kaynağı olduğunu söyleyen muhtarımız ve köylülerimiz mutluydu.

Başkanımız Münür Şahin Medetli Köyü Muhtarımıza ve köylülerimize misafirperverlikleri için teşekkür etti.Bu yıl koronavirüs tehdidine rağmen topraklarının tümünü kullanarak üretim yapan Osmaneli çiftçisi geliştirdikleri ürün çeşitliliği ile pazardan payını istediği fiyatlarla almaya başladı.İnşallah bu talep ve yüksek fiyat sezon sonuna kadar devam edecek dedi.Misafirperverlikleri için Medetli Köyü Muhtarımız Gürhan Karaca ve köylülerimize teşekkür ediyoruz,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile Türkiye her alanda yükselişini sürdürüyor.Osmaneli ilçemizde köylerimiz ile birlik ve beraberlik içinde bu yükselişe uygun büyüyor dedi.