MİLLETVEKİLİMİZ HALİL ELDEMİR İLE ESNAF,KÜÇÜK SANAYİ,BEŞEVLER KÖYÜ VE YEŞİLÇİMEN KÖYLERİNİ ZİYARE ETTİK

34318285_2036153269934539_2514658967615963136_n
Milletvekilimiz Halil Eldemir,Belediye Başkanımzı Münür Şahin,İl,İlçe başkan yrd.başkan ve yöneticileri ve kalabalık bir partilinin katıldığı ziyaretlerde esnafımızın,küçük sanayicimizin önerileri dinlendi,Köylülerimizle ürünler ve talepler,fiyatlar konularında sohbet edildi.Tarım alanında yapılanlar,yapılacaklar,çalışmalar anlatıldı.Esnafımızın,köylülerimizin büyük ilgi gösterdiği ziyaretler gece köy ziyaretleri ile devam etti.Belediye başkanımızın sahur programı ile sona erdi.Eldemir,Tarım bakanımız ile konuları görüştü,bir iftar programında köylülerimizle bakanımızı belediye başkanımızın bir araya getirmesi için gerekli girişimeri yapacaklarını ifade etti.

Milletvekilimiz Halil Eldemir özellikle köylülerimizi ve esnafımızı,vatandaşımızı dinledikten sonra;Cumhur İttifakı Yenikapı ruhunun devamıdır. Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da alçaklara dersini veren, ay yıldızlı bayrakları indirmeyen, ezanları dindirtmeyen aziz Türk milletinin ittifakıdır. Sizler bu meydanda ezana bayrağa, demokrasiye, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanınıza, hükümetine sahip çıktınız. Sizler hainlere diz çöktürdünüz. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermediniz ama Türkiye’nin iyiliğini istemeyenlerin oyunları henüz bitmedi. Darbeyi bastırdık, ekonomik kriz üreterek finansal kumpaslar kurarak üzerimize gelmeye devam ediyorlar. dedi.

Milletvekili Eldemir, 24 Haziran’da tüm oyunları bozacaklarına işaret ederek, istikrarın süreceğini, Türkiye’nin büyüyeceğini belirtti.

Cumhur İttifakı’nın karşısında yer alanların konuşmalarının iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Eldemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkenin, bu milletin hayrına, yararına muhalafetten bir şey ağızlarından çıktı mı? Bunların derdi millete hizmet değil. Bunların derdi ülkeyi daha ileri götürmek değil. Eğer öyle bir projeleri olsaydı, şimdiye kadar çoktan anlatırlardı. Memleketin hiçbir şehrinde ‘Şu eserimiz var’ diyebiliyorlar mı? Diyemezler. Çünkü bunların işi laf üstüne laf koymak. AK Parti’nin işi taş üstüne taş koymak, eser yapmak, proje yapmak, milletin gönlüne yollar yapmak. Haklarını yemeyelim. Bunların bir projeleri var, yapılanı bozmak, yıkmak, hizmetleri durdurmak, milletin faydasına olan her şeyi yok etmek, kapısına kilit vurmak. Bunların başka hiçbir projesi yok.”

Yerli otomobil de nereden çıkmış? Yani yerli otomobile lüzum yok. Başkalarının arabalarını alalım, paraları da oluk oluk dışarıya aktaralım. Bu mu sizin milliyetçiliğiniz? Bu mu sizin vatanseverliğiniz? Bu mu sizin yerliliğiniz? Bunların işi gücü yapılan işleri durdurmak, bozmak. Neden? Çünkü bunlar milletle aynı istikamette yürüyemiyorlar, ayarları bozuk. Bu millet rahat yüzü görmesin, insanların yüzü gülmesin istiyorlar. Bunlar, yıkmaya çalıştığınız, iptal etmeye çalıştığınız projeler, bu ülkenin gurur projesidir, yüz akı projesidir. Bu projeleri yıkmanız, iptal etmenize izin verirmisiniz? Milletimiz buna izin verir mi? Türkiye’nin, Bilecik’in şahlanışına bunlar engel olabilir mi? Bunların esasında dönüp dolaşıp söyledikleri, biri ayağını kaldırıyor, öbürü basıyor. Söyledikleri tek şey var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun.”

Diğerleride;’Türkiye’yi uçurumun eşiğinden alıp düze çıkaran Recep Tayyip Erdoğan iktidardan gitsin.’ diyenler, ‘yatırımlar dursun, projeler iptal edilsin’ diyenler, ‘eski sisteme, eski günlere yeniden dönülsün’ diyenler, vesayetçiler, ihanet odakları… ‘Türkiye’de milletin dediği olmasın’ diyenler. Bunlar ‘Türkiye küçük olsun, bizim olsun’ diyenler. ‘Bu ülke hep yerinde saysın’ diyenler. O devirler geçti, Türkiye kararını verdi. Bu millet 16 Nisan’da kararını verdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ‘Evet’ dedi. Gelin, siz de bu gerçeği gürün, bu inadı bırakın, milletin yükselişine ayak uydurun, yoksa bu rüzgar sizi da de savuracak, haberiniz olsun.”

İnce’nin CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu ancak seçilemediğini hatırlatan Eldemir, “Kendi partisinin başına seçmedikleri adayı şimdi Türkiye’nin başına seçtirmeye çalışıyorlar. Olur mu bu, olur mu? Eğer çok değerliyse kendiniz niye seçmediniz? Niye milletin seçmesini istiyorsunuz? Önce siz seçseydiniz, siz başa getirseydiniz. Sonra da millet o zaman bunu değerlendirseydi. Bizim millet bu işleri sevmez. Önce işe bakar, sonra söyleyene bakar, sonra da kararını verir. İşte Recep Tayyip Erdoğan, işte Bilecik, işte başarılarla dolu, atılımlarla dolu 16 yıl.” diye Mliietvekili Halil Eldemir sözlerinibitirdi.