MİLLETVEKİLİMİZ SELİM YAĞCI OSMANELİ DE MUHTARLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI.

MİLLETVEKİLİMİZ SELİM YAĞCI OSMANELI DE MUHTARLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI.

Mİlletvekilimiz Selim Yağcı kurban bayramı öncesi Osmaneli muhtarlarıyla Belediyemlz Necla Hanım Konağında toplantı düzenleyerek onların taleplerini aldı ve yaptıkları hizmetleri anlattı.Meclisteki yoğun gündem nedeniyle Danışmanı,Osmaneli Belediye Başkan V.,İlçe Başkanı,İl Genel Meclisi,Belediye meclisi üyeleriyle muhtarlar bir araya geldi.Muhtarlara kurban bayramına yönelik kurban bıçağıda hediye eden Milletvekilimiz Selim Yağcı Osmaneli ve Köyleri için ger konuda destek oluyoruz,Projeleri ve yatırımları gerçekleştiriyoruz dedi.

Belediye başkan vekilimiz Mustafa Çakıcı İl genel meclis başkanı Osman Yılmaz Millet vekilimiz Selim Yağcı bin danismani Mutlu Çınar ve Ak Parti ilçe başkanımız Şaban Güdem muhtarlarımızla bir araya geldi.