MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN ÇAĞRISINA BALABAN İLKÖĞRETİM OKULUNDAKİ BAYRAK VE İSTİKLAL MARŞI TÖRENİNE KATILDIK.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine İlçemizdeki tüm okullarımızda Bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.Belediye Başkanımız Münür Şahin de Balaban İlköğretim okulunda yapılan törenine okul yöneticileri ile birlikte katıldı.Bir süredir ülke genelinde alınan covid-19 tedbirleri çerçevesinde yüz yüze eğitime ara verilirken bununla birlikte okullarda bayrak törenleri de yapılmıyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un geçen hafta yaptığı açıklamadan sonra ülke genelindeki okullarda pandemi tedbirlerine riayet edilerek tekrar bayrak törenleri gerçekleştirilmeye başlandı.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Münür Şahin; “Öğrencilerimizle beraber her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı coşkuyla okuduğumuz İstiklâl Marşı’mızı uzun süredir devam Covid-19 salgını sebebiyle birlik beraberlik içerisinde okuyamıyorduk. Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’un talimatları doğrultusunda 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılarak ve İstiklal Marşı’mız okunması kararına Osmaneli Milli Eğitim Camiasının değerli Öğretmenleri birlikte destek verdik”dedi.