MİLLİ YAMAÇ PARAŞÜTÇÜSÜ VE HOCASI SEMİH SAYIR BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.OSMANELİ DE YAPILMASI PLANLANAN TÜRKİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ ORGANİZASYONU İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU.

Osmaneli Yamaç Paraşütü için uygun bir coğrafi yapıya sahip.Bu anlamda artık ilgimize son yapmış olduğumuz pist alanları sonrası ilgi çok daha arttı.Türkiye yi bir çok yarışmada temsil etmiş Milli Yamaç Paraşütçüsü ve Hocası Semih Şahin Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının destekleri ile 2020 yılı içinde ilçemizde Türkiye Yamaç Paraşüt Şampiyonası düzenlenmesi konusunda incelemelere de bulundu.İlçemize turizmde büyük değer katacak yarışmaya yaklaşık 100-150 yamaç paraşütçüsü katılacak.1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde Osman Kıvrak ve Hakan Kırlı organizasyonunda ve desteklerinde yamaç paraşütü branşı açılacak.Yamaç Paraşütü yakın gelecekte Osmaneli’de gökyüzüne renk katacak.Değerli Semih Sayır hocamıza ziyaretleri ve ilçemize ilgisi için çok teşekkür ediyoruz.