NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAŞKANI DOC DR ESRA YALDIZ VE DEĞERLİ HOCALARIMIZ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Osmaneli Konaklarıyla ilgili çalışmalar yapmak ve konak projelerimize destek olmak üzere Osmaneli Belediyesinin misafirleri olan Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü başkanı Doc Dr Esra Yaldız ve bölümün değerli hocaları başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Çalışmaları hakkında bilgi veren akademisyenler Osmaneli Konaklarının çok değerli tarih mirası olduğunu ifade ettiler.İlk etapta 9 konağın restorasyon projelerini belediyemize teslim edecek olan üniversitemiz belediyemizle birlikte önümüzdeki bahar aylarında “Osmaneli Konakları Sempozyumu”düzenleyecek.

Başkanımız Münür Şahin Necmettin Erbakan Üniversitemize ve Mimarlık Bölümü başkan ve değerli hocalarına,sevgili öğrencilerine Osmaneli Konaklarına katlıları için çok teşekkür etti.NEÜ Rektörü Rektörü Prof Dr Cem Zorlu ve Mimarlık Bölümü Başkanı Esra Yaldız’a ayrıca teşekkür eden başkan Şahin,NEÜ ile inşallah bundan sonra işbirliğimizi çok daha arttırırız dedi.