NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA YENİ DİVAN,ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI.

Osmaneli Belediye Meclisi Necla Hanım Konağında yaptığı olağan toplantıya tüm meclis üyeleri iştirak etti.12 üyeden oluşan Belediye Meclisinde Cumhur İttifakı Özden Karip’in Ak Parti’ye dahil olması İle çoğunluğu yakaladı.Bağımsız meclis Üyesi Serpil Demirel’de çok kısa sürede Ak Parti’ye katılacak.Cumhur ittifakı 7,Millet İttifakı 5 meclis üyesinden oluşuyor.Başkan Münür Şahin yaptığı açılış konuşmasında;”birlik ve beraberlik içinde çalışan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.Birlik ve beraberliğimizin karşılığını Allah ilçemize bolluk ve bereket olarak veriyor. Osmaneli Belediyesi yaptığı proje ve Yatırımlar İle örnek alınan belediyedir.İlçemizin değeri her geçen gün artarken,arsa ve konut satışlarında patlama yaşıyoruz.Osmaneli Belediyesi tüm halkımızın ve meclis üyelerimizin katılımı ile belirlediği aşağıdaki hedeflere varmak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.Bu hedeflerimiz;1-Yaşam Kalitesini Arttırmak.2-Turizmde Öne Çıkmak.3-Tarımda yeni ürünlere ve yeni pazarlara yönelmek,4-Sanayileşme ile büyümek.Osmaneli hızlı bir değişim yaşıyor.Bu dönem Osmaneli için yükseliş ve büyüme süreci olacak”dedi.Başkanımız her hedefimiz ile ilgili yapılanları detayı ile anlattıktan sonra gündem maddelerine geçildi.Gündemin 1.maddesi gereği Faaliyet Raporu Başkan Vekili Hüseyin Dinçer tarafından okundu ve oylandı.Faaliyet raporu 7 evet ve 5 çekimser oyla kabul edildi.Gündemin 2.Maddesine geçildi.Denetim raporu okundu.Gündemin 3.Maddesi ve gündemin 4.maddesindeki İmar değişiklikleri hakkındaki genel revizyon görüşüldü ve imar komisyonuna oy birliği ile gönderildi.Gündemin 5.maddesi gereği ihtisas komisyonları seçimine gecildi.Bütçe Plan ve İmar komisyonlarına Ak Parti 3 ,İyi Parti 2 üye ile katıldı.Gündemin 6.Maddesi gereği seçimlerine geçildi.Meclis Başkan Vekilliğine Saim Taşkın,Katip Üyeliklere Mustafa Çakıcı ve Yalçın Yağız secildi.Gündemin 7.Maddesine geçildi.Encümen üyeliklerine Mustafa Çakıcı ve Serpil Demirel secildi.Gündemin 8 maddesi gereği belediyemizin genel hizmetlerinde kullanılan 6 kamyonet,pikap ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilenmesine karar verildi.9-Gündeme MHP önerisi ile bazı park isimleri talebi alındı ve imar komisyonuna konu havale edildi.10-Gündeme İyi Parti’nin belediye çalışanlarına pandemi nedeniyle plaket verilmesi önerisi alındı ve imar komisyonuna havale edildi.Başkan Münür Şahin tüm meclis üyelerine ve basınımızdan toplantıyı izleyen Mehmet Erdem ve Serdar Kara kardeşlerimize teşekkür ediyoruz diyerek toplantıyı sonlandırdı.