ODÖKSAN AŞ,OSMANELİ BELEDİYESİNE İHTİYAC SAHİPLERİNE VERİLMEK ÜZERE 500 ADET GIDA KOLİSİNİ TESLİM ETTİ.

Elginkan Holding bünyesinde ilçemizde faaliyet gösteren Elginkan Vakfınında üyesi ODÖKSAN AŞ ihtiyac sahiplerine verilmek üzere 500 adet Gıda Kolisini Osmaneli Belediyesine teslim etti.Odöksan Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin,Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’e Osmaneli’de dağıtılacak gıda paketlerini sosyal sorumluluk projeleri kapsamında teslim ediyoruz.Osmaneli Belediyesi ile her konuda işbirliği yapıyoruz ve bu işbirliklerine de devam edeceğiz dedi.Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”öğrencilik dönemimde Odöksan AŞ yüksek lisans eğitimi karşılamış ve yönetici adayı olarak kadrosunda bana yer vermişti.Bugün geldiğim noktada Odöksan AŞ’nin ve bağlı olduğu Elginkan Holding’in ve sonrasıda Koç Holding’in büyük emeği var.Göreve geldiğimizden bugüne Odöksan AŞ Belediyemize desteklerini esirgemedi.Bugünde Osmaneli için verdikleri Ramazan Kolileri ile Osmaneli de ihtiyac sahiplerine destek oldular.Elginkan Holding’e ve ODÖKSAN AŞ şirketimize ve değerli yöneticilerine,ortaklarına çok teşekkür ediyoruz.Allah yardımlarını kabul etsin,Allah kazasız belasız üretimlerini ve ilçemize katkılarını sürdürmelerini nasip etsin.Şirketin ve Holding’in aramızdan ayrılmış ortaklarına, yöneticilerine, çalışanlarına Allah rahmet eylesin.Allah yardımlarını kabul etsin dedi.Osmaneli Belediyesi olarak bu yıl covid-19 nedeniyle sıkıntılar yaşıyoruz.Yardımlaşma,birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bu dönemide hep birlikte geçeceğiz.Osmaneli Belediyesi olarak 100 adet Sezersan AŞ den,500 adet Odöksan AŞ den ve 200 adet diğer şirketlerimizden ve 200 adette Belediyemiz olanakları ile olmak üzere 1.000 adet Gıda Paketini ihtiyac sahiplerine dağıttık.Osmaneli Halkının her daim yanındayız.Tekrar Belediyemiz kanalı ile desteklerimizi esirgemeyen tüm şirketlerimize,esnafımıza,halkımıza teşekkür ediyor,Allah razı olsun,Allah bol kazanclar versin diye dua ediyoruz”.dedi.