ÖĞRETMENIMIZ,DEĞERLI HOCAMIZ,BIZLERDE BÜYÜK EMEĞİ OLAN VE HAYATTA KALAN TEK ILKOKUL ÖĞRETMENIMIZ SELAHATTIN BOZKURT VEFAT ETTI.ALLAH RAHMET EYLESIN

Değerli Öğretmenimiz bir süredir tedavi gördüğü Eskişehir Şehir Hastahanesinde bu sabah vefat etti.Osmaneli de ben ve bir çok arkadaşımızın öğretmeni olan Selehattin Bozkurt Hocamız Arifiye Köy Enstütüsü mezunuydu.Öğretmenliği yanı sıra eğitimde yöneticilikte yapan değerli öğretmenimiz evi dahil tüm mal varlığınıda Milli Eğitime Bağışlamıştı.

Örnek insan,değerli öğretmenimiz Selahattin Bozkurt bugün ikindi namazı sonrası Rüstem Paşa Camiinde kılınacak cenaze Namazını müteakip ilçe mezarlığımızda sonsuzluğa uğurlanacak.

Değerli öğretmenimiz Selahattin Bozkurt hocamıza Allahtan Rahmet,sevgili eşine,ailesine ve tüm Öğrencilerine Başsağlığı dileriz.Bu vesile ile aramızdan Ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet,minnet ve dua ile anıyoruz.

Saygılarımla,
Ymm Münür Şahin -Osmaneli Belediye Başkanı