OKULLARARASI TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASINDA SPORCUMUZ ECRİN TURUNÇ TÜRKİYE BİRİNCİSİ.

Antalya’da düzenlenen okullar arası Türkiye karate şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediyespor sporcusu Tuğsem İklima Danış (Cumhuriyet Ortaokulu) Ecrin Turunç ( Atatürk Ortaokulu ) Yusuf Nuri Düger ( Atatürk Orta Okulu) 3 sporcumuzla katılım sağladık.Ecrin Turunç puan vermeden Türkiye şampiyonu, Yusuf Nuri Düger Türkiye 2. olarak ilçemiz adına okullar arası ilk Türkiye derecelerini getirerek büyük bir başarı elde ettiler.Tuğsem iklima Danış kata dalında güzel performansı ile göz doldurdu.1308 Osmaneli Belediye Spor takımımızın sporcularından oluşan okullarımızın değerli karatecilerini, ailelerini ve bu süreçte sporcularımıza özel antrenman vererek başarılı olmalarını sağlayan Murat Kurnaz ve Tuğba Kurnaz hocalarımızı kutluyoruz.Türkiye’de örnek altyapı kulübü olan 1308 Osmaneli Belediyespor,birlikte hareket ettiğimiz İl-İlçe Milli Eğitim Ve İl-İlçe Gençlik Spor Müdürlüklerimizi kutluyoruz.