ON FARKLI İLDEN GELEN İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OSMANELİ’Nİ GEZDİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, on farklı ilden gelen İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bulunduğu grup, ilçemiz Osmaneli’ni gezdi.

Uşak, Denizli, Kastamonu, Niğde, Konya, Nevşehir, Antalya gibi illerden proje kapsamında gelen ve Bilecik ili ve ilçelerini ziyaret eden öğrenciler, ilçemiz Osmaneli’ne geldi. İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçemizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gezip yerinde inceleme fırsatı buldu. Osmaneli’nin tarihi değerleri olan Rüstem Paşa Camii’ni, Geleneksel Osmaneli Evlerini, Aya Yorgi Kilisesini ve mesire yerlerini gezen öğrencilerimiz Osmaneli’ne gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Özellikle tarihi dokuya, Osmaneli konaklarına hayran olduklarını belirten öğrencilerimiz, öğle yemeğinde Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ile bir araya geldi. Lise öğrencilerinin Osmanlı Devleti’nin kurulduğu bu toprakları ziyaret etmesinden duyduğu gururu ifade eden Belediye Başkanımız, öğrencilerle hoş bir sohbet gerçekleştirdi. İmam Hatip Lisesi öğrencileri Necla Hanım Konağı önünde Başkanımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilçemizden ayrıldı.

IMG_3007IMG_3013IMG_3022IMG_3024IMG_3027IMG_3033