ÖNCEKİ DÖNEM CEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZ İDRİS GÜLLÜCE İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Bakanlığı döneminde Osmaneli İlçemize Vidanjör Ford Kamyon ve eklentileri,Ford Marka İtfaiye Kamyonu ,Çöp Kamyonu,Çöp Konteynırları,İş Makinası,Arıtma ve Kanalizasyon sistemimize toplam maliyetin %50 si kadar hibe desteği sağlıyan,Osmaneli Konaklarının Restorasyonuna destek veren,Osmaneli Sakarya Kıyı Kenar Cizgisinin belirlenmesi imar değişikliklerine olanak sağlayan değerli bakanımızın ilçemizi ve belediyemizi ziyaretleri bizleri onurlandırdı.

Bakanlığı sırasında Osmaneli ilçemize daha önceki Tuzla Belediye Başkanlığı dönemindeki tecrübelerini aktaran,Cevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce değerli önerileriyle de ilçemize büyük katkılar sağlamıştı.
Değerli eski Cevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllü’ceye çok teşekkür ediyor, Osmaneli halkı adına minnet,saygı,sevgilerimizi sunuyor,dua ediyoruz.