ORTA REFÜJ AYDINLATMALARI VE ELEKTRIK HATLARININ KALAN KISMININ YER ALTINA ALINMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

69336337_2324704647746065_8482197600827604992_n

ORTA REFÜJ AYDINLATMALARI VE ELEKTRIK HATLARININI KALAN KISMININ YER ALTINA ALINMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

2019 yılı için planlanan 4,5 km orta refüj aydınlatma ve elektrik hatlarından yer altına alınmamış kısımların yer altına alma yatırım çalışmaları başladı.

Orta refüj aydınlatmaları 4,5 km Lik mesafede yeni nesil aydınlatma sistemi ile ilçemize ayrı bir güzellik katacak.Özellikle sit alanında yer altına alınmayan alanlar görüntü kirliliği yapıyordu.Turizmde yükselişe gecen ilçemizde elektrik hatlarının yer altına alınması ayrı bir değer katacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Osmaneli’ye büyük katkılar sağlamış olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı’mız Fatih Dönmez’e ve destekleri için Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya ve Tedaş Il Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.Osmaneli için önemli enerji yatırımları konusundaki hassasiyet hedeflerimize ulaşmada birlik ve beraberlik içinde ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.