OSAMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN,KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ İÇİN EVLERİNDE OLAN YAŞLILARIMIZI KURALLARA UYARAK ZİYARET ETTİ VE HİZMETLERİMİZDE GÖRÜŞLERİNİ VE HAYIR DUALARINI ALDI.

OSAMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN,KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ İÇİN EVLERİNDE OLAN YAŞLILARIMIZI KURALLARA UYARAK ZİYARET ETTİ VE HİZMETLERİMİZ İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ VE HAYIR DUALARINI ALDI.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Koronavirüs önlemleri için evlerinde olan yaşlılarımızı kurallara uyarak ziyaret etti ve hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerini ve hayır dualarını aldı.Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada koronavirüs tehdidi başladığından bu yana uygulanan tedbirleri halka anlatarak,hep birlikte kurallara uyduğumuzda bu hastalığı ilçemizde en az hasarla geçileceğini sürekli gündeme getiriyor.Bugün hafta sonu olmasına rağmen Bakanlıklarımızın,Valiliğimizin uygulamalarını Kaymakamlığımızla birlikte Belediyemizinde büyük desteği ile halkımıza kuralları uyma konusunda .başarı sağladığını görüyoruz.

Osmaneli halkına kurallara uyduğu için çok teşekkür ediyoruz.İnşallah çok kısa sürede bu Koronavirüs tehdidinden kurtulup normal yaşama döneceğiz.Osmaneli de 65 yaş üzerinin ve yaşına bakılmaksızın her talep eden ihtiyaç sahibinin isteklerini vefa sosyal destek grubu olarak yerine getiriyoruz Kaymakamlık, Belediye Sağlık,Emniyet,Jandarma vb kurumlarımız işbirliği içinde olağanüstü gayretle halkımıza 24 saat hizmet veriyor

çalışan belediye personelimizle birlikte hep sahada.Sağlık personelimiz içinde Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizi tahsis eden başkanımızı bugün zabıtalar ve görevli personelimizle birlikte 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan vatandaşlarımızı kurallara uyarak ziyaret etti.Onlara moral veren başkan her zaman her isteklerinde yanlarında odluklarını söyledi.Halkımızın büyük takdirini kazanan bu hareketiyle başkanımız çalışanlarına da her yerde,her ortamda,riskli koşullarda da olsa beraberiz,birlikte hareket ediyoruz. mesajını verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin belediyemiz personelinden bayanlar ve kronik hastalıkları olanlar,geçici rahatsızlıkları olanlar hariç olmak üzere tüm personelin sahada olmasına özen gösteriyor.Yukarıda saydıklarımız dışında hiç bir personeline idari izin kullandırmayan başkan,böyle dönemlerde belediyemiz tüm çalışanlarımızla halkımızın hizmetindedir.Aldığımız kararlara uyan ve sahada her türlü riske rağmen 24 saat hizmet eden kardeşlerimiz,belediyemiz personelini kutluyorum. Koronavirüse karşı savaşta kurallara uyarak her türlü mücadeleyi veren başta sağlık çalışanlarımız ve belediye personelimiz,emniyet ve jandarmamız olmak üzere ,tüm kamu görevlilerine teşekkür ediyorum.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız birlikte tüm kamu çalışanlarımızın ve halkımızın destekleriyle bu illetten kurtulacağız. Genç,İhtiyar,Çocuk demeyen bu koronavirüse karşı en büyük önlem zorunlu olmadıkça evden çıkmamak.

Unutmayalım hepimiz kurala uysak da içimizden bir kaç kişinin ihmali tüm Osmaneli halkını tehdit edecektir. Birbirimizi uyarmak kurallara uyumu sağlamak hepimizin görevidir.Uyarılan tepki koymak yerine özür dileyerek herkes kurallar uymalıdır.Kurallara uymayan kul hakkı yer.Allah onu affetmez.Osmaneli halkına tekrar kurallara uyduğu için teşekkür ediyoruz