OSMANELİ 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE KUTLADI. | Osmaneli Belediyesi

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Osmaneli Halkı balkonlardan Belediyemiz Anons Sisteminden çalınan İstiklal Marşımıza eşlik etti.Halkın büyük ilgi gösterdiği bu organizasyona Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Belediye Meclis Üyelerimiz,İl Genel Meclis Üyelerimiz,İlçe Jandarma Komutanı,İlçe Emniyet Müdürü,İlçe Gençlik Spor Müdürü,İlçe Milli Eğitim Müdürü,Ak Parti,CHP,İyi Parti.MHP,Sadet Partisi ilçe başkan ve yöneticileri,Zabıtalar Hükümet Konağında Atatürk Anıtının önünde koronavirüs kurallarına uygun toplanarak saat:19,19 da İstiklal Marşını hep birlikte Osmaneli halkıyla birlikte Tüm Türkiye de ayını anda söylediler.

Osmaneli İlçemizde teşkilatı olan tüm siyasi partilerin organizasyona katılarak ilçemizdeki birlik ve beraberlik havasını tekrar yaşatmaları Osmaneli Halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.Kaymakamımız Naif Yavuz ve Belediye Başkanımız Münür Şahin birlik ve beraberlik havası yaratan bu hareket için katılanlara teşekkür ettiler.