OSMANELI “AYI KAYA”HAKAN KIRLI YAMAÇ PARAŞÜTÜ TESİSLERİMİZDE DENEME UÇUŞLARINA BAŞLADIK

OSMANELI “AYI KAYA”HAKAN KIRLI YAMAÇ PARAŞÜTÜ TESISLERIMIZDE DENEME UÇUŞLARINA BAŞLADIK
Bugün Osmaneli’de yamaç paraşütü alanlarımızın ucuş denemelerini 1308 Osmaneli Belediye Spor Yamaç Paraşütü Şubesi Başkanı Osman Kıvrak organizasyonunda Hakan Kırlı ve Ayhan Şahin kardeşlerimizle yaptık.Osmaneli Yamaç Paraüşütü pistlerindeki eksikliklerimizi bir ay içinde tamamlayacağız.Türkiye’de ve bölgemizde çok uygun koşullara sahip olan yamaç paraşütü alanlarımız yakında dolup taşacak.Artık Osmaneli halkı gökyüzünde dolaşan Yamaç Paraşütleri ile renkli hale gelecek.Osmaneli Turizmde çekiciliğini arttırmaya devam ediyor.Yamaç Parüşü ile farklı bir ilgi alanı olmayı sağlayacağız.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı acıklamada;”Yamaç Paraşütü konusunda büyük destek sağlayan değerli kaymakamımız Naif Yavuz’a teşekkür ediyoruz.İlçemizde yaz ve kış kursları ile birlikte ve de lisanslı sporcularıyla 17 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spora maddi ve manevi destek olan değerli kaymakamızla birlikte yaptığımız çalışmalarla ilçemizde lisanslı sporcu sayısı 1.300 kişiye ulaştı.Osmaneli için cok önemli olan bu sayıyı cok daha yukarılara cekeceğimize inanıyorum.Yamaç Paraşütü konusunda kulübümüzün sorumluluğunu üstlenen Osman Kıvrak ve yamaç paraşütünde ilçemizin değeri olan Hakan Kırlı kardeşimize de teşekkür ediyoruz”dedi.