OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI SPORCULARLA, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ “BARIŞ PINARI HAREKATINA”DESTEK İÇİN ZİYARET ETTİ. | Osmaneli Belediyesi

Teröre ve emperyalist ülkelerin oyunlarını bozmak için TBMM onayı
sonrası Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na destek için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yöneticilerden ve sporculardan oluşan bir grupla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Osmaneli Emniyet Müdürü Dr Ali Özgan tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğünde karşılanan Belediye Başkanı ve beraberindeki sporcu ve yöneticiler;”Ülkemizin sınırları yanında oluşturulmak istenen terör yapılanmasına ve emperyalist ülkelerin olup bittiler ile Türkiye’yi oyalama planlarına karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatına Osmaneli halkı tam destek veriyor.Tüm Osmaneli halkı ve bizler Türk Silahlı Kuvvetlerinin,Türk Emniyet Güçlerinin ve kısaca Devletimizin yanındayız.1075 yılından günümüze,944 yıldır bu topraklarda Kuranı,Ezanı dindirmeyen Osmaneli halkı her zaman her göreve hazırdır.Allah sizlere güç kuvvet versin.Allah Türk Askerini,Türk Polisini ve teröre karşı mücadele eden herkesi korusun.Osmaneli halkını temsilen bugün sizlerin yanında olduğumuzu göstermek için ve sizlere destek için burdayız.Şehitlerimize Allahtan Rahmet,gazilerimize şifalar diliyoruz”dediler.

Daha sonra Türk Bayrağı acarak şehitlerimize dua eden ve birlik ve beraberlik içinde tek vucud olduğumuzu göstermek için Emniyet Müdürümüzle ve emniyet mensupları ile görüşen Başkan ve beraberindeki sporcu ve yöneticiler desteklerini belirttiler.

Osmaneli Emniyet Müdürlüğünden sonra Osmaneli Jandarma Komutanlığına hareket eden grup,Osmaneli Jandarma Komutanı Eyüp Uzun tarafından karşılandı.Osmaneli Jandarma Komutanlığında başkan ve beraberindeki grup karakoldaki komutan ve askerler ile bir araya geldi.Burda da Türk Silahlı Kuvvetlerine desteklerini bildirdirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Osmaneli Belediye Başkanlığı tüm bilbordlara “Osmaneli Halkı;Teröre ve Emperyalizme karşı savaşan,Türk Silahlı Kuvvetlerinin emrinde ve hizmetindedir”pankartı asarak “Barış Pınarı Harekatına”desteğini ifade etti.Osmaneli de her yerin Türk Bayrakları ile donatılmasını isteyen Osmaneli Belediye Başkanlığı belediye binasına büyük Türk Bayrağı asarak uygulamayı başlattı.Osmaneli hafta sonunda Türk Bayrakları ile donatılarak Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Emniyet Mensupların desteğini göstermeye devam edecek.