OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN ZABITA VE SAĞLIK EKİBİYLE BİRLİKTE CUMA PAZARINI İNCELEDİ.KENDİ İMAL ETTİĞİMİZ MASKELERİ VE ELDİVENLERİ SATICILARA DAĞITTI. | Osmaneli Belediyesi

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin Cuma pazarımızı zabıtalarımızla birlikte ziyaret ederek,satıcılara kendi ürettiğimiz maskeleri ve eldivenleri hediye ederek Koronavirüs salgınına karşı konulan kurallara uyulmasından memnuniyetini ifade etti.

Osmaneli halkının ve Cuma pazarımıza gelen satıcıların kurallara uymaları,tezgahların arasındaki mesafeleri korumaları,maske ve eldiven kullanımına riayet etmeleri,ambalajlama kurallarına uyulması,hijyen koşullarının uygulanması,halkımızın yakınlaşma mesafelerini korumaları vb uygulamaların halkımız ve satıcılar tarafından harfiyen riayet edildiğini bir kez daha gördük.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde kurallara cuma pazarımızda da halkımız ve satıcılar tarafından uyulduğunu görmek bizi memnun etti.Halkımıza ve satıcılara sürekli eğitim merkezimizdeki kadınlarımızın ürettiği maske ve eldivenleri dağıttık.Osmaneli halkının kurallara uymasından memnunuz.Halkımızın zorunlu haller dışında sokağa çıkmaması kuralına da uyması ve yarından itibarende 20 yaş altınında bu kapsama sokulmasıyla dışarıdaki insan seviyesi en alt rakamlara ulaşacak.Osmaneli halkına ve cuma pazarımızda yer alan satıcılarımıza tekrar teşekkür ediyoruz”dedi.