OSMANELI BELEDIYE MECLIS ÜYELERI DÖNEMIMDE YURT DIŞINA ÇIKMAMIŞTIR

2-IMG_4171

Birlikte ve beraberlik içinde Osmaneli hedefleri için çalışmaktan her zaman gurur duyduğum tüm siyasi parti meclis üyelerimiz, başkanlığım döneminde belediyemizce yurt dışına gönderilmemiştir.

Gecesini gündüzüne katarak hiç bir fedakârlıktan kaçınmadan çalışan tüm meclis üyelerimiz, Osmaneli çıkarları için her zaman bizimle olmuşlardır. Birlik ve beraberliğimizin sonucu Osmaneli bu dönemde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştirmiştir.

Osmaneli Haber Gazetemizde yayınlanan haberin, Osmaneli Belediyesi Meclis üyeleri ile ilgisi yoktur. Kamuoyunda yanlış izlenim yaratan genel bir haberin yanlış anlaşılmaması için bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Osmaneli Haber Gazetemizin bu haberle Osmaneli Belediyesi Tüm Meclis Üyelerinin ilgisi olmadığını açıklamasını bekliyoruz. Yorum yazanlarda , konuyu araştırmadan bilgisizce meclis üyelerimizin günahını aldılar. Onlardan da meclis üyelerimizin özür beklediğini ifade etmek isterim.

Osmaneli Belediyesinin Tüm Meclis üyelerine, birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedefleri için verdikleri destekler için teşekkür ediyorum . Osmaneli Haber Gazetesi yayınının meclis üyelerimizle ilgisi olmadığını bir kez daha kamuoyuna duyururuz.

Saygı ve Sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı