OSMANELİ BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI.

Yerel seçimler sonrası geçtiğimiz cuma günü tanışma toplantısını yapan Belediye Meclisi bugün olağan toplantısını yaptı. 4 İYİ Parti, 3 CHP, 2 AK Parti, 2 Bağımsız, 1 MHP üyesinden oluşan meclis bugün Meclis Başkanvekili, Başkanlık katip üyeleri, Encümen, komisyon üyelerini, Birlik üyelerini oy birliği ile seçti. Komisyonlar 3 CHP ve İYİ Parti, 1 Bağımsız, 1 Ak Parti üyesinden oluştu. Encümen üyeleri 1 CHP, 1 İYİ Parti olarak belirlendi. Birlik üyeleri CHP ve İYİ Partiden oluştu.

Gündemde yer alan 3 madde cuma günü aynı yer ve aynı saatte yapılacak. Toplantıya meclis Üyelerinin yanı sıra İşadamları, Sivil Toplum Örgütleri, Halk ve siyasi partilerden Başkanlar ve Bağımsız Hareketin temsilcileri katıldı. Toplantıda Osmaneli Belediyesinin tüm Yöneticileri katıldı. Osmaneli Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem de toplantıyı sonuna kadar takip etti.