OSMANELİ BELEDİYE MECLİSİ YAPISI,14 OCAK 2021 TARİHİ İTİBARİYLE DEĞİŞTİ.

OSMANELİ BELEDİYE MECLİSİ YAPISI,14.OCAK.2021 TARİHİ İTİBARİYLE DEĞİŞTİ.

Belediye Meclis Üyelerimiz Hürriyet Serpil Demirel ve Özden Karip 14.Ocak.2021 tarihi itibariyle Osmaneli Belediye Başkanlığına verdikleri dilekçelerle partilerinden istifa ettiklerini ve Belediye Meclis Üyeliklerini Bağımsız olarak sürdüreceklerini bildirdiler.Bu değişim sonrası Osmaneli Belediyesi Meclis Üyeliği dağılımı şöyle oldu;Ak Parti 4 Meclis Üyesiİyi Parti 4 Meclis Üyesi Bağımsız 2 Meclis ÜyesiMilliyetci Hareket Partisi 1 Meclis ÜyesiCumhuriyet Halk Partisi 1 Meclis Üyesi.Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üye sayısı bu istifalar sonrası 3 Meclis Üyesinden,1 Meclis Üyesine düştü.Millet İttifakının Meclis Üye sayısı da 7 Meclis Üyesinden 5 Meclis Üyesine düştü.Çoğu kararı oybirliği ile alan Osmaneli Belediye Meclisi Osmaneli hedeflerine varmak için bu birlik ve beraberliğini sürdürecek.Meclis üyelerimizin vermiş oldukları karara saygı duyuyor,kendileri ve Osmaneli için hayırlı olmasını diliyoruz.