OSMANELİ BELEDİYE ŞİRKETİ DAHA UCUZ LOJİSTİK İÇİN NAKLİYE/TAŞIMACILIK FAALİYETİNE BAŞLADI.

OSMANELİ BELEDİYE ŞİRKETİ DAHA UCUZ LOJİSTİK İÇİN NAKLİYE/TAŞIMACILIK FAALİYETİNE  BAŞLADI.
Osmaneli de tarıma destek için yatırımlarını sürdüren Osmaneli Belediyesi nakliye ve lojistik konusunda tekelleşmeyi önlemek ve maliyetleri düşürmek için rekabet koşullarını da sağlamak amacıyla nakliye/taşıma faaliyetlerine Belediye şirketi üzerinden başladı.
Hal Kompleksi içinde actığı büroda faaliyet gösteren nakliye/taşıma ofisi alıcı şirketler tarafından memnuniyetle karşılandı.Alıcıların güvenilir ortamda,rekabet koşulları içinde ürünlerini nakletmelerinin önüzde acılmış oldu.Nakliye ve taşımacılık ofisimizi büyüterek hizmetlerimizi geliştreceğiz diyen belediye başkanımız Münür Şahin Osmaneli Hal Kompleksi devletin güvencesinde olan ve çitfcimize,tarıma hizmet veren ve ilçemize gelen alıcılara destek olan bir komplekstir,burada rekabet koşullarına zarar verecek her türlü oluşumu engelleriz dedi.