OSMANELİ BELEDİYEMİZİN DEĞERLİ USTASI ARİF HATİM EMEKLİLİK DİLEKCESİNİ VERDİ.

30 yıla yakın süredir Belediyemizde başta su işleri olmak üzere bir çok işte çalışan kardeşimiz Arif Hatim bugün emeklilik dilekçesini verdi.Başkanımız yaptığı açıklamada;”Arif Hatim kardeşimize belediyemize hizmetleri için teşekkür ediyoruz.Değerli ustamız su sistemlerimiz ve su kaynaklarımız konusunda çoklıymetli bilgilere sahip.O yüzden emeklide olsa belediyemşze tecrübeleriyle ihtiyaç duyduğumuzda destek olacak.Kendisine tekrar teşekkür ediyor,yeni yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.Covid-19 İle mücadelede mesai sınırlaması tanımaksızın çalışan belediye personelimiz kamuda getirilen yeni mesai saatleri haklarını kullanmayarak halkımıza eski mesai saatlerine göre hizmet vermeye devam edecek.Osmaneli Halkının sağlığını her şeyden değerli görerek çalışmaya devam eden değerli personelimize çok teşekkür ediyoruz.