OSMANELİ BELEDİYESİ ARAÇ PARKI İKİ YENİ ARAÇLA DAHA DA GÜÇLENDİRİLDİ

15220040_10210321596094281_7389078258189791190_n

Son yıllarda birbiri ardına kazandırdığı yatırımlarla hizmet ağını genişleten Osmaneli Belediyesi, makine parkını da ciddi anlamda geliştirme kararlılığını devam ettiriyor. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerin kısa sürede ve kaliteli bir şekilde yapılması amacıyla 120 yolcu kapasiteli olan araç parkımızı alınan iki yeni araçla 180 kişi kapasitesine çıkarttı.

120 kişilik olan Osmaneli Belediyesi yolcu kapasitesi, 30’ar kişilik alınan iki otobüsle 180 kişiye çıkartıldı. Güçlendirilen araç parkıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN,  “Osmaneli Belediyesi’ni her alanda en az 3 kat büyütüyoruz. 2 büyük ve 2 küçük otobüsten oluşan 120 yolcu kapasitemizi 2 yeni araçla 60 kişi arttırarak 180 kişiye çıkardık.

Turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen Osmaneli için yeni araçlarımız prestijimiz olacak.  Öncelikli olarak bayanlara ve öğrencilere sonrası emeklilere yönelik yapacağımız ilçe ve il dışı gezilerinde yeni araçlarımızı kullanacağız. Osmaneli’nde yapmış olduğumuz yatırımlar için de yine bu araçlardan yararlanacağız.

Yolcu taşıma kapasitemizi ve kalitesini 2017 yılında yeni alacağımız otobüsle daha da arttıracağız. Birlik ve beraberlik içinde İktidar Belediyesi olmanın avantajlarıyla Osmaneli hedeflerine hızla ilerliyoruz. Milletvekilimiz Sn. Halil ELDEMİR’e, İl ve İlçe Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyemize, Belediye Meclis Üyelerimize ve Belediyemizin değerli çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.