OSMANELİ BELEDİYESİ ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİK.TESİSİMİZ İLÇEMİZE VE İLÇEMİZ DIŞINDA SANAYİ KURULUŞLARINA HİZMET VERİYOR

31131742_2017325395150660_5817603429442256896_n

Osmaneli Belediyesi Arıtma tesisini Bilecik ilinde ilk arıtma tesisi olarak 2015 yılında hizmete almıştık.Tesisimiz sadece ilçemizin değil,ilçemiz dışındaki sanayi tesislerinede hizmet veriyor.Cevre Bakanlığından yaptığımız proje ile hibe olarak temin ettiğimiz vidanjörümüz ,çöp taşıma aracımız ve konteyner ile kendi teknik kadromuz ve elemanlarımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Arıtma Tesisimiz ile Osmaneli’nin kanalizasyonu,pis suları tesismizde temizlenerek sulama suyu kalitesine geldikten sonra cicek seramızda ve ağac sulamada kullanılıyor,fazlası ise deşarj ediliyor.Arıtma tesisimizde yer alan ciçek,bitki ve arac seramızda 5.000 adet civarında bitki bulunuyor.Osmaneli’nin simgesi haline gelen mor akasya ağaclarımızıda ilk arıtma tesisleri alaneında denedik.Tesislerimizde çok güzel bir görünüm oluştu.

Osmaneli Belediyesi at yapıda doğal gaz,su,kanalizasyon.yağmur suyu yatırımları tamamlandı.Elektrik hatlarının yeraltına alınmasıda %75 oranında tamamlandı,geriye kalan kısım 2019 yılı sonuna kadar tamamlanacak.Telekom hatlarının yer altına alınması çalışmalarmızı sürdürüyoruz.İlimizde altyapısı en iyi konumda olan ilçeyiz.Doğal gazda 1000 mt lik bir ilave yatırımı bu yıl bitireceğiz.

Osmaneli her alanda örnek bir belediye olarak faaliyetlerini sürdüryor.

Saygı ve sevgilerimle,
Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı