OSMANELİ BELEDİYESİ BEKİR GÜVEN KONAĞININ RESTORASYONUNU TAMAMLADI VE KONAK OTEL OLARAK HİZMETE ALDI.

Osmaneli Belediyesi Tarihi Lefke Çarşısında restorasyonunu tamamladığı üçüncü konak oteli de hizmete aldı.Bu yatırımla beraber Belediyemiz tesislerinin yatak kapasitesini Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisini de dahil ettiğimizde 175 kişiye çıkardı.

Yakında hizmete girecek hal ve otogar tesislerimiz yanındaki otelin 30 oda ve 90 yatak kapasitesine sahip olacağını düşünürsek Osmaneli Belediyesinin yatak kapasitesi toplam 265 kişi olacak.Turizm anlamında özel sektörle beraber 500 kişilik yatak seviyesini hedefleyen Osmaneli belediyesi yatırımlarını sürdürürken,özel sektörü de teşvik ediyor.

Bekir Güven Konak Otel tv,buzdolabı,her türlü konfora sahip mükemmel bir tesis oldu.Başkan Münür Şahin belediyemizin restorasyon ekibini kutluyor başarılarının ve güzel çalışmalarının devamını diliyorum dedi.