OSMANELİ BELEDİYESİ CAMİLERİMİZİ CUMA,ÖĞLE VE İKİNDİ NAMAZLARI İÇİN TEMİZLEDİ VE İLAÇLADI.CUMA NAMAZI İLE CAMİLERİMİZ TEKRAR ACILIYOR.

Camilerimiz yarın cuma namazı ile birlikte öğle ve ikindi namazları için cemaatleriyle buluşuyor.Osmaneli Belediyesi cuma namazı ile tekrar ibadete açılacak camilerimiz,bahçeleri ve çevrelerinde temizlik,cevre düzenlemesi ve ilaçlama çalışmalarını tamamlayarak camilerimizi ibadete hazır hale getirdi.

Camilerimizde cuma namazı bahçelerinde kılınacak.Öğle ve ikindi namazlarında ise camilerimizin içi kullanılacak.Camilerimizde sosyal mesafeye,maske ve diğer kurallara uymak zorunda olduğumuzu sağlığımız acısından unutmayalım.

Osmaneli’de tüm camilerinin bahçesinde cuma namazı kılınacak.Fatih Camimizde ve İstasyon Camimizde cuma namazı bahçelerinin küçük olması sebebiyle Fatih Camii için yanındaki Toki Meydanında,İstasyon Camiinde Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu bahçesinde,diğer camilerimizde ise bahcelerinde cuma namazı kılınacak.

Camiye gelecek cemaat seccadeleriyle,maske takımış vaziyette kontrollü bir şekilde bahçeye alınacak.Sosyal mesafeye uyularak cuma namazı kılınacak.Camilerimizin wc,abdest alma alanları kapalı olacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dikkat etmemiz gerek üç şart olarak açıkladığı:Maske, mesafe ve temizlik kuralına uymamız gerektiğini unutmayalım.01.Hazirandan itibaren aşama aşama başlayacak normal hayata dönerken sağlık bakanlığımızın yayınladığı kurallara harfiyen uymamız gerektiğini artık tüm halkımız biliyor.