OSMANELİ BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜBÜ “MAYA 2 MÜZİKALİ”OYUNUYLA ÇOCUKLARI BULUŞTURDU.

47575609_2163436733872858_4800764871232716800_n

Osmaneli Belediyesi çocuklar ve gençler ile ilgili faaliyetleriyle ailelerin beğenisini kazanıyor.Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte gerçekleştirdiğimiz programla Osmaneli Belediyesi çocuk kulübümüz “Maya 2 Müzikali”oyununu Göksu salonumuzda çocuklarla buluşturdu. İki seans olarak gerçekleşen gösteriye çocuklarımız ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız için sahneye konan oyuna gösterilen ilgiye çok memnun olduk. Bu ilgi devam ettiği sürece çocuklarımız için her ay bir etkinlik düzenleriz. İnşallah önümüzdeki ay yine çocuklarımızı mutlu edecek güzel bir oyunda buluşuruz. Sizler derslerinize çalışın başarılı olun bizde sizlere böyle güzel programlar hazırlayan ve oyunu sahneye koyan oyuncu ekibe ve organizatörümüze çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizlere destek olan ve birlikte projeler geliştirdiğimiz milli eğitim müdürümüze çok teşekkür ediyorum”dedi.