OSMANELİ BELEDİYESİ HALKIMIZIN YOĞUN KREŞ, ANAOKULU VE YAŞLI BAKIMEVİ TALEBİNE SESSİZ KALMADI

27971829_1987017828181417_7250671980412305443_n

Osmaneli halkı sürekli belediyemize gruplar halinde gelerek kreş talebinde bulunuyor. Osmaneli halkının bu taleplerine Belediye Başkanımız bugün Kreş yapacakları müjdesini verdi. Osmaneli de milli eğitim müdürlüğümüze bağlı Okul Öncesi Eğitim Kurumları, Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları, Özel Kreşler eğitim veriyor. Diyanetimizin de ilçemizde okul öncesi eğitim veren kursları var. Ailelerden gelen yoğun istek sonucunda Osmaneli Belediyesi de kısa sürede hizmete girecek Ana Okul açmaya karar verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğümüze “Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim “yatırımı için Osmaneli Belediyesi arsa tahsis ediyor. Cami Kebir ve Camicedit Mahallelerimize hizmet verecek okul için Osmangazi İlk Öğretim Okulu yanında Osmaneli Belediyesine ait arsa milli eğitime devredilecek.

Osmaneli Belediyesi Okul Öncesi eğitim için gerekli yatırımı yapmaya hazırlanırken, özellikle yaşlılar içinde ayrı bir proje hazırlığı yapılıyor. Sporla ve eğitimle çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkan belediyemiz, ana okulu ve yaşlı bakım evi ile sosyal sorumluluk görevini yerine getirecek.