OSMANELİ BELEDİYESİ HIZ KESMEDEN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR.

Osmaneli hedeflerine ulaşmak için planlanan yatırımları çok ekonomik maliyetlerle ve büyük oranda kendi kadromuzu kullanarak gercekleştiriyoruz.İlçemizin her mahallesinde ayrı bir çalışmamız var.Ellektrik hatlarının yeraltına alınması sonrası yollarda oluşan bozulmaları süratle yeniliyoruz.

Yine 4.5 km lik orta refüjümüzdeki aydınlatma yatırımın tamamlanması sonrası peyzaj ve cevre düzenlemesini dağdan getirdiğimiz yayla çimleriyle yapıyoruz.Tarihi Lefke Çarşısında Restorasyon ve sokak sağlıklaştırmasına devam ediyoruz.Ahşap atölyemiz konaklar için gece gündüz ahşap işliyor.Konakların avlularını Lefke Taşıyla sanatsal eser görünümünde düzenliyoruz.Kadın Girişimciler ile birlikte calışmalarımız devam ediyor.

Bayram sonrası merkezlerini Konağa taşıyarak yeni yerlerine kavuşacaklar.Yöresel ürünlerini pazarlıyacakları satış mağazalarını ve yöresel yemekleri sunacakları restorantıda hazırlıyoruz.Osmaneli Belediyesi her alanda yatırımlarını hız kesmeden devam ettiriyor.