OSMANELİ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

2-img_8842

İlçemiz Osmaneli’nde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle hayatın normal şartlarda devam etmesi ve oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla Osmaneli Belediyesi  ekipleri, gecenin geç saatlerine kadar ana arterlerde tuzlama çalışmaları yaptı.

Dün akşam itibari ile etkili olan kar yağışının Osmaneli’ne ayrı bir güzellik kattığını ifade eden  Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Daha önce de söylediğim gibi Osmaneli’ne her mevsim farklı bir güzellikte yakışıyor” dedi.

Tabi ki bu kentte hayat var. Ve hayat devam etmek zorunda. Kar yağışının dün gece boyunca etkili olması Osmaneli Belediyesi olarak birtakım önlemler almamızı gerektirdi. Belediye ekiplerimizin ara vermeden, özverili çalışmaları neticesinde tüm mahallelerimizde ulaşım kolaylıkla ve güven içerisinde sağlanabildi. Mevsim şartları itibari ile kar yağışı devam ederse de buna karşılık ana caddeler başta olmak üzere minibüs ve otobüs güzergâhları, ana arterlerin tamamını işlek durumda tuttuklarını söyledi.

Ekibinin müthiş bir performans gösterdiğini dile getiren Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN  “gerek ekibime gerekse başlarında bulunan amirlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımız; Osmaneli’nin güzelliklerini her gün Osmaneli halkı ile birlikte yaşadıklarını ifade ederken kış ayının da böyle bir güzelliğinin olduğunu, Osmaneli halkının her zaman olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinin en güzelini alacağını belirtti.