OSMANELİ BELEDİYESİ KONAK OTELLERİ DOLULUK ORANI %90-100 E ULAŞTI

Osmaneli Belediyesi olarak Turizmde yatak kapasitesini arttırmak için yaptığımız yatırımlar karşılığını buluyor.Belediye olarak konaklarımızdan bazılarını otantik konak otele çevirdik.Sadece Belediye olarak 200 yatak seviyesine geldik.Özel sektörü de destekleyerek kırsal kalkınmadan sağladığımız hibelerle müteşebbislerede yatırım olanağı sağladık.Şu anda Osmaneli de yatak kapasitesi 300 yatak sayısına ulaştı.

İlçemizde özellikle yaz aylarında tarımsal hareketliliğin çok fazla olması ve dışarıdan gelen alıcılara hizmet verebilmek için Hal Kompleksimizde yaptığımız konak otelleri her zaman hazır tutuyoruz.Başkan Münür Şahin yaptığı acıklamada koank otellerimizde doluluk derecesinin %90-100 civarında olması yatırımlarımızın sürekliliğini sağladığımızı gösteriyor.