OSMANELİ BELEDİYESİ KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE SAĞLIK BAKANLIĞIMIZIN VE BİLECİK VALİLİĞİNİN KURALLARINA KESİNTİSİZ UYUYOR.

Dünyayı tehdit eden ve yaşam şeklimizi,önceliklerimizi değiştiren koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığımızın ve Bilecik Valilğimizin almış olduğu kurallara halkımızın uyması ve gerekli önlemlerin alınması için harfiyen uyuyoruz.Bu işin asla hafife alınacak yanı yok.Bir kişinin hatası tüm ilçenin riski demek.Bunun için herkesi uyarıyoruz.

Osmaneli Belediyesi olarak Başta Kaymakamlığımız ve Başhekimliğimiz olmak üzere tüm kurumlarımızla önlemleri ve denetimleri,ilaçlamaları sürdürüyoruz.
Bayramda yaşanan hareketliliğin yaratacağı riskleri ortadan kaldırmak için önlemleri arttırdık.

Covid-19 salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda salgının/bulaşmanın toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak belediyemiz ekiplerinin de içinde bulunduğu komisyon tarafından denetimleri sürdürüyoruz.