OSMANELİ BELEDİYESİ KÖYLERİMİZDE MERA ISLAHI PROJESİNE DESTEK OLUYOR

Osmaneli tarım ve hayvancılık alanında sahip olduğu verimli toprakları,yaylaları ve meraları vb.doğal değerleri ile adeta bereket fışkıran alanlara sahip.Osmaneli Belediyemiz,ilimizde en çok köy nüfusunun yaşandığı ve en çok tarım yapan ilçemiz.Osmaneli Belediyesi olarak yaptığımız;Bakanlık onaylı Toptancı Halimiz,Mezbaha Tesisimiz,Yöresel Ürün Üretme ve Pazarlama tesisi yatırımlarımızla tarıma ve çiftçimize destek oluyoruz.Yakında soğuk hava deposu yatırımını da gerçekleştireceğiz.Osmaneli Belediyesi olarak köylerimizi,yaylalarımızı,göletlerimizi ve meralarınızı turizm açısından büyük bir değer olarak görüyoruz.Köylülerimiz ve muhtarlarımızla her konuda işbirliği yaparak katkı sağlamaya çalışıyoruz.Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’ün organizasyonunda,Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleri ile,Tarım ve Orman İl Müdürlüğü,İl Özel İdaresi,Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesinin gerçekleştireceği;”Mera Islahı ve amenajmanı Projesi”nde yerimizi aldık ve Hisarcık-Beşevler,Adliye,Sarıyazı-Benli, Boyunkaya, Selimiye köylerimize destek olmayı bu proje ilede sürdüreceğiz.Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi, DSİ ile 5 köy muhtarlığı işbirliğinde köylere tahsisli mera alanlarında, ”Mera ıslahı ve amenajmanı projesi” protokolünü Bilecik Valimiz Bilal Şentürk,Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz,Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbantoğlu’nun katılımı ile imzaladık.Projenin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.Osmaneli İlçemize her konuda olduğu gibi bu projede de destek olan Bilecik Valimiz Bilal Şentürk ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya ve projenin paydaşları kurumlarımız yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Saygı ve sevgilerimle,

Ymm Münür Şahin